Jong geleerd oud gedaan

Voor de leerlingen van groep 7 niet alleen een mooi busreisje. Er zat wel degelijk een idee achter. De jongens en meisjes hadden al zo vaak de verhalen van Sebastiaan Reef moeten aanhoren over recycling ze wilden het recycling bedrijf van zijn vader nu ook zelf wel een keer zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen de kinderen zich hadden verzameld voor het kantoor en waren voorzien van een groen veiligheidsvestje werd de grote groep verdeeld in 3 groepen om onder begeleiding van enkele werknemers  te worden rondgeleid  op de breekinstallatie en het grote opslagterrein.

 

Tijdens de rondleiding langs de breker ,  de weegbrug, het laboratorium de menginstallatie  en het opslagterrein werd alles zoveel mogelijk door de begeleiders uitgelegd hoe het allemaal werkt. Ook de kinderen hadden vragen maar vooral ook de ouders en leraren waren zeer geïnteresseerd.

Wat bij de kinderen de  meeste aandacht trok waren toch wel en de grote breekinstallatie, de 25 tons grote  shovels  en natuurlijk de verschillende monitoren en of  camera’s  met joystick waarmee je de gehele installatie en het terrein mee kon overzien.

Het geheel verliep allemaal naar wens en de kinderen konden zich naar een uurtje op het recyclingterrein te zijn geweest alweer verheugen op een leuk busreisje naar Oldenzaal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Terug naar overzicht
©2016 Twee "R" Recycling Groep B.V.   |   Sitemap   |   INLOGGEN   |   Disclaimer   |   Website gemaakt door Webton