Twee

Twee "R" Recycling Groep BV

Twee "R" Recycling Groep is een familiebedrijf, met haar hoofdkantoor in het Twentse Hengelo.


Twee "R" Recycling Groep BV. De  "R" staat namelijk voor Reef, beslist geen onbekende naam in vooral de wegenbouw en de beton wereld. Door deze twee bedrijven komt dan ook het woord Twee vandaan. Twee maal de familie Reef. Twee "R" Recycling Groep BV loopt dan ook al sinds haar oprichting in 1980 voorop in nieuwe ontwikkelingen voor de fundatie onder de wegen, later gevolgd door de woning- en utiliteitsbouw. Twee "R" Recycling Groep BV was één van de eerste bedrijven dat startte met het recyclen van steenachtige materialen tot granulaat voor fundatie onder de wegen. En we waren het eerste bedrijf dat het KOMO certificaat kreeg. Hiermee willen wij ook altijd innovatief zijn en blijven. Wij zijn de nieuwe groeves van de minerale grondstoffen. Het gebruik van primaire grondstoffen is uit de tijd en het hergebruiken is in. 

Entree DRM Entree RMA

entree RMG Entree TRM2
Twee "R" Recycling Groep BV wil voorop lopen in nieuwe technieken en materialen. Innovatie is de drijfkracht van ons bedrijf. Door actieve innovatie is Twee "R" Recycling Groep BV in staat om actief mee te denken in de producten voor de betoncentrale, asfaltcentrales, betonwarenindustrie en zelfs in de baksteenindustrie. Wij zoeken voortdurend naar manieren waarmee we recycling naar een hoger niveau kunnen brengen. Upcyclen i.p.v. downcyclen. 
Recycling gaat tegenwoordig veel verder dan het simpel breken van bijvoorbeeld asfalt of beton. Tegenwoordig kijken we ook naar andere technieken zoals warmte, koude, geluid en electrische technieken. Het out of the box denken. Een mooi voorbeeld is asbestcement: na jaren onderzoek is het ons gelukt om op een relatieve lage temperatuur het asbestcement te vernietigen. Op minder dan 1100 graden kunnen wij alle soorten asbestvezels vernietigen. Daarna is de grondstof weer opnieuw te gebruiken, zonder de kankerverwekkende eigenschappen van het asbest. Het gedenatureerde asbestcement kan worden hergebruikt als cementvervanger voor onze granulaten of als vulstof in de cementindustrie of asfaltindustrie. Een prachtig voorbeeld van innovatie. 
RMAwerk3 RMV Breker TRM nieuwe breker met granulaat en shovel TRM nieuwe breker rotor

 

Toevoeging LD-Mix Zoom

D e Twee "R" Recycling Groep BV bestaat uit de volgende bedrijven:


 

  • De Twentse Recycling Maatschappij BV (TRM) 
  • Recycling Maatschappij Almelo BV (RMA) 
  • Drentse Recycling Maatschappij BV (DRM) 
  • Recycling Maatschappij Veendam BV (RMV) 
  • Recycling Maatschappij Groningen BV (RMG)
  • Reststoffen Centrum Almelo BV (RCA)

 


Al deze bedrijven breken het puin tot enkele primaire grondstoffen voor beton en asfalt, maar ook nog traditioneel granulaat ( 0-31,5 ) voor fundatie onder de wegen en gebouwen. En dat doen wij deskundig en goed. Niet voor niets ontvingen wij in 1999 als eerste bedrijf het KOMO-certificaat volgens BRL 2506. De TRM, RMA en DRM kregen het certificaat nummer 1,2 en 3. Reststoffen Centrum Almelo ( RCA ) ontvangt zand met puin vervuild. Dit sorteren wij uit om het puin in ons granulaat te hergebruiken.
 

Breker TRM   TRM nieuwe breker rotor   

RMV Breker       Breekzeef installatie DRM


Naast deze bedrijven, kent Twee "R" Recycling Groep BV nog een paar andere gespecialiseerde bedrijven.
onderkant trm

 


gabion logo  

Gabion BV produceert schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, voor de particuliere sector, maar ook voor bedrijfsmatige toepassingen. Deze voorgemonteerde schanskorven zijn makkelijk te plaatsen en zien er strak en sfeervol uit, en gaan een leven lang mee.  http://www.gabion-schanskorven.nl .

gabion brievenbus gabion haard 1
       

 

logo asbest

D-Nature BV

Asbest Denaturering zal in de toekomst gespecialiseerd worden in het vernietigen van asbestcement tot een herbruikbare cement voor puingranulaat en vulstof voor de cement of asfalt.


asbest in de oven asbest

 

 

En voor wie zijn wij? Voor iedereen. Ook voor particulieren. Wilt u bouw- en sloopafval kwijt, dan kunt u, als particulier, deze van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:00 aanbieden bij één van onze vestigingen. Mocht u vragen hebben kunt u de dichtsbijzijnde vestiging bellen voor informatie.
Wij heten u van harte welkom bij Twee "R" Recycling Groep BV!
Hengelo TRM 074-24 32 657
Almelo RMA 0546- 58 15 55
Emmen DRM 0591-63 00 33
Veendam 0 598-62 64 39
Groningen RMG 050-31 82 818  

 

 

Hoofdkantoor:

Twee "R" Recycling Groep BV

Welbergweg 71
7556 PE Hengelo (ov)
tel: 074-2558010
fax: 074 2558019
email: info@puinrecycling.nl

marion saskia trm