Renate Fischer bij Gabion BV

 

Sinds oktober 2016 is Renate Fischer in dienst getreden als E-commerce specialist.

Renate Fischer

Renate Fischer

Zij is dagelijks bezig met het optimaliseren van de webshop. Nieuwe artikelen bedenken en toevoegen, online marketing, grafische vormgeving en klanten inspireren met tuinideeën zijn enkele werkzaamheden waar zij zich mee bezig houdt.

Gabion-schanskorven tuin

Schutting Gabion

Schutting Gabion

Gabion was voor Renate een lot uit de loterij. Na haar studie commerciële economie aan de HEAO ging ze bewust op zoek naar een baan als E-commerce specialist. Ze kwam na haar studie bij een webshop met buitenspeelgoed terecht en werkte daarna nog bij de Belastingdienst en een grote regionale uitgeverij. Totdat ze de vacature bij Twee “R” Recycling Groep zag. Nog dezelfde dag heeft ze een sollicitatiebrief verzonden, en met succes!

Renate “De uitdaging van E-commerce is dat je mensen  in een aankoop probeert te begeleiden zonder dat je de mensen in real life ziet. Doormiddel van een stukje tekst met foto’s informeer je de klant en probeer je om zo iets op afstand te verkopen. Dat betekent dat je de webshop eerst onder de aandacht van de mensen moet brengen. Dat is de grootste uitdaging: naamsbekendheid krijgen en zo hoog mogelijk scoren in Google.  Ook het assortiment zijn we flink aan het uitbreiden, we hebben sinds begin van dit jaar veel nieuwe artikelen toegevoegd aan onze webshop. In het verleden waren het echt alleen schanskorven, breukstenen , siersplit en tuinhaarden, maar we doen nu veel meer: sierbestrating, kunstgras, tuinschermen en zelfs speeltoestellen. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met productvernieuwing van onze artikelen.”

Gabion-schankorven haard

Renate: “We krijgen dagelijks orders binnen via de webshop, maar we zien ook dat mensen eerst een offerte aanvragen of meer informatie opvragen alvorens zij een bestelling plaatsen. Dat is niet zo gek, natuurlijk. Bij de aanleg van een hele tuin gaat het toch om ruime bedragen, dan wil je wel weten wat je krijgt. ”Renate heeft haar handen vol aan Gabion. ,,Het is ontzettend afwisselend werk, mede doordat we door heel Europa leveren. Zo hebben we gisteren honderd vierkante meter kunstgras verkocht aan een klant in Zwitserland. Dit soort orders maakt het werken bij Gabion juist zo leuk.”

 

 

 

 

Gabion water en fontein Gabion Schanskorven en kunstgras

Terug naar overzicht
©2016 Twee "R" Recycling Groep B.V.   |   Sitemap   |   INLOGGEN   |   Disclaimer   |   Website gemaakt door Webton