Installaties

Innovaties van installaties.

We hebben in de afgelopen jaren verschillende technieken getest en zullen dit in de toekomst blijven doen. Innoveren zit in het DNA van ons bedrijf. Hieronder enkele voorbeelden van innovaties binnen ons bedrijf.

 

 

PRO Secondary COLOR DUAL Installatie:

 

pro-secondary-color

pro-secondary-color

Bij de Twentse Recycling Maatschappij (TRM) wordt geïnvesteerd in de aller modernste scheidingstechniek. Het toepassen van deze techniek betekent een wereldprimeur in de puinrecycling en in de toepassing.

 

 

 

 

Home

 

 

 

 

 

 

D-nature

Een oplossing voor Asbestcement, dat is waar D-nature aan werkt. Deze bouwstof is jarenlang toegepast in de bouw, bijvoorbeeld in golfplaten, leidingen of dakleien en dakpannen. Sinds we weten dat asbest een gezondheidsrisico met zich meebrengt, is de toepassing ervan verboden. Veel daken en leidingen  moeten worden vervangen en het afval moet veilig worden opgeruimd.

Op dit moment is storten de enige oplossing voor het asbesthoudende afval. D-nature heeft aan een betere gepatenteerde oplossing. Een oplossing die duurzaam is, beter voor het milieu en de mens – maar vooral ook voor de generaties na ons.

 

 

©2016 Twee "R" Recycling Groep B.V.   |   Sitemap   |   INLOGGEN   |   Disclaimer   |   Website gemaakt door Webton