Nieuws

Hier vindt u ons laatste nieuws. Mocht u ook van mening zijn dat u nieuws voor ons heeft, dan kunt u dit mailen naar info@puinrecycling.nl

Selecteer:
Toon alles
Algemeen nieuws
Innovatie nieuws
Nieuwsbericht: NNTS onderzoekt scheidingsmethoden voor upcycling cement
04-03-2019

NNTS onderzoekt scheidingsmethoden voor upcycling cement

NNTS onderzoekt scheidingsmethoden voor upcycling cement

Door de enorme uitstoot aan CO2 bij de productie van cement is er behoefte aan nieuwe methoden om op een schone manier “cement” te winnen. Doormiddel van upcycling kan voldaan worden aan de grote vraag naar cement. Upcycling van hoogwaardig cement is vereist. Een methode waarbij het cement zo efficiënt mogelijk uit beton wordt gescheiden zonder het te vervuilen met andere bestandsdelen.

Lees meer
Nieuwsbericht: Zorgvuldig opgebouwde databank is goud waard
25-02-2019

Zorgvuldig opgebouwde databank is goud waard

CRACO: bijzonder in bewerking stalen onderdelen recyclingmachines.

Het was af en toe oervervelend werk, maar in 20 jaar heeft CRACO een gigantische databank opgebouwd van alle stalen machine-onderdelen die het ooit geleverd heeft voor onder meer de recyclingindustrie. Die 3D modellen zijn nu letterlijk en figuurlijk goud waard. Onder andere één van de klanten, de Twee “R” Recycling Groep, profiteert van snelle levertijden en uiterst hoge afwerkingskwaliteit en maatvastheid van de onderdelen.

Lees meer
Nieuwsbericht: Hoogwaardig hergebruik beton sloop RWZI in Hoogkerk
18-02-2019

Hoogwaardig hergebruik beton sloop RWZI in Hoogkerk

J.C. Krans Aannemingswerken uit Nieuw-Buinen sloopt in opdracht van het waterschap Noorderzijlvest de voormalige waterbassins op de RWZI die buiten gebruik is gesteld.

De 4.000 ton betonpuin dat vrijkomt bij de sloop van een voormalige RWZI-locatie in Hoogkerk wordt hoogwaardig hergebruikt. Dit materiaal komt zeker niet onder wegen terecht. Het door Recycling Maatschappij Groningen (onderdeel van Twee “R” Recyclinggroep) geproduceerde granulaat vindt zijn weg in bovengrondse betonproducten.

Lees meer
11-02-2019

Nieuwe shovel voor TRM     

De TRM verduurzaamd haar shovels. Na het uitbreiden en moderniseren van de breekinstallatie van de TRM zijn nu de shovels aan de beurt.

Lees meer
Nieuwsbericht: 3 Project Service en RCA stimuleren hergebruik
04-02-2019

3 Project Service en RCA stimuleren hergebruik

Licht vervuild zand krijgt nuttige bestemming.

Bij sloop van gebouwen en sloopsaneringen komt er ook puin vrij dat veel grond of andere bijmengingen bevat.  Dit puin, mits binnen de grenswaarden en vergunningseisen, wordt ingezameld door het Reststoffen Centrum Almelo BV.  Na bewerking en analysering van het puin mag het gezeefde zand eventueel opnieuw worden ingezet voor bijvoorbeeld een geluidswal of ecoduct. 3 Project Service, een goede relatie van RCA begeleid het ‘wegzetten’ van het uitgezeefde zand met veel enthousiasme.

Lees meer
Nieuwsbericht: Betongranulaat 0-4 mm steeds meer in trek
28-01-2019

Betongranulaat 0-4 mm steeds meer in trek

‘Puinstof’ geroemd om fijne verwerking

Bij het breken van betonpuin komt een reststof vrij dat in de volksmond van grondverzetbedrijven beter bekend is als ‘puinstof’.  Bij Twee “R” Recyclinggroep noemen we dit betongranulaat  0-4 mm, ook wel betonbrekerzand 0-4 mm, de fijnste fractie die er is in dit soort. Een groot deel van dit granulaat dient als profileerlaag onder nieuwe betonvloeren van bedrijven, wegverhardingen en straatwerk. Afnemers zijn enthousiast over de verwerking van dit materiaal.

Lees meer
Nieuwsbericht: Complexe sloopprojecten met oog voor het milieu
21-01-2019

Complexe sloopprojecten met oog voor het milieu

Van lokaal slopersbedrijf is RGS Slooptechnieken uit Rijssen uitgegroeid tot een nationale speler van formaat.

Het familiebedrijf draait haar hand niet om voor complexe en grootschalige sloopprojecten. Neem bijvoorbeeld het Indië-terrein waar tal van uitdagingen overwonnen moest worden. Maar RGS kwam, zag en overwon…samen met opdrachtgever Ter Steege Bouw Vastgoed.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Slopersbloed blijft door de aderen stromen
14-01-2019

Slopersbloed blijft door de aderen stromen

Scheidende directeur RGS Slooptechnieken trots op familiebedrijf.

Namens RGS Slooptechnieken bracht hij in 1981 de allereerste vracht slooppuin bij de toen zojuist opgerichte Twentse Recycling Maatschappij. Mannus Nijkamp herinnert het zich als de dag van gisteren; er verschijnt een grote glimlach op zijn gezicht. De scheidende directeur van het Rijssense familiebedrijf gaat echter niet achter de geraniums zitten en blijft achter de schermen actief voor het familiebedrijf.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Twee “R” Recycling Groep, de groeve van nu en in de toekomst.
07-01-2019

Twee “R” Recycling Groep, de groeve van nu en in de toekomst.

Geachte lezer,

Twee “R” Recycling Groep, de groeve van nu en in de toekomst.

U heeft allen gemerkt dat het afgelopen jaar een prachtig jaar is geweest voor de zonaanbidders. Maar dit prachtige weer heeft ook zo zijn keerzijde. Te weinig neerslag, niet alleen bij ons maar ook in de rest van Europa, met als gevolg dramatisch lage waterstanden in onze rivieren.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Vraag naar gerecycled beton groeit als kool
21-09-2018

Vraag naar gerecycled beton groeit als kool

Cementbouw heeft de afgelopen acht jaar hard gewerkt aan een hecht, landelijk netwerk van bedrijven -waaronder Twee R Recycling- die secundaire grondstoffen geschikt maken voor hergebruik van beton. Daarmee is dit netwerk ‘Beton blijft Beton’ in staat om aan de stijgende vraag naar gerecycled beton te voldoen. De volgende uitdagingen is om het ‘secundaire’ beton zo hoogwaardig mogelijk te inzetten met behoud van een goede kwaliteit.

Lees meer
Nieuwsbericht: Twee “R” Recyclinggroep investeert in D-Nature.
14-09-2018

Twee “R” Recyclinggroep investeert in D-Nature.

Twee “R” Recyclinggroep, gevestigd in Hengelo en gespecialiseerd in de recycling van steenachtige materialen, kondigt aan dat zij verder investeert in D-Nature, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van een oplossing voor asbestcementproducten.

Lees meer
Nieuwsbericht: AGAR breidt netwerk duurzame betoncentrales uit
01-09-2018

AGAR breidt netwerk duurzame betoncentrales uit

AGAR Holding heeft recent vijf betoncentrales van Cementbouw in Noord en Oost Nederland overgenomen, waarvan er drie actief in gebruik worden genomen. Daarmee creëert het bedrijf, met wie Twee R Recycling al ruim 10 jaar samenwerkt, een fijnmazig netwerk van duurzaam opererende centrales langs de Duitse grens.  In deze regio’s zal AGAR Holding zeker van deze schaalvergroting gaan profiteren.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Duurzame bermfundering bij wegverbreding in Olst/Wijhe
22-08-2018

Duurzame bermfundering bij wegverbreding in Olst/Wijhe

Over een lengte van 5,5 kilometer heeft Nexus Infra, op de Marledijk in de gemeente Olst-Wijhe, milieuvriendelijke en geluid reducerende grasbetonstenen aangebracht. Onder de grasbetonstenen is zandgranulaat van Twee R Recycling toegepast. Met een gradatie van 0-10 mm kon volgens uitvoerder Dick Bontekoe de fundering fijn worden geprofileerd. “We waren zeer tevreden over de kwaliteit. Deze fractie is een ideale funderingslaag voor onder meer bermverharding”.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Max de Vries zette BRBS Recycling weer op de kaart
15-08-2018

Max de Vries zette BRBS Recycling weer op de kaart

De Branchevereniging Recycling Breken en Sorteren (BRBS Recycling) verliest in Max de Vries een markant directeur. Na 15 jaar draagt hij vrijwillig het stokje over aan Peter Fraanje zodat de vereniging de volgende stap kan maken. Onder leiding van De Vries kwam de zieltogende branchevereniging weer in de lift; politiek ‘Den Haag’ nam de BRBS Recycling weer serieus, vele technische innovaties in het breken en sorteren vonden plaats en hoogwaardige puinrecycling heeft een vlucht genomen.

Lees meer
Nieuwsbericht: Onze nieuwe weegbrugassistente Suzanne den Oudsten.
06-08-2018

Onze nieuwe weegbrugassistente Suzanne den Oudsten.

Van de ene Recycling naar een andere Recycling

Wij zouden u graag willen voorstellen aan onze nieuwe weegbrugassistente Suzanne den Oudsten.

Lees meer
Nieuwsbericht: RMG heeft gekozen voor  Liebherr L566 XPOWER
06-08-2018

RMG heeft gekozen voor  Liebherr L566 XPOWER

De  Recycling Maatschappij Groningen heeft een nieuwe Shovel gekocht een Liebherr L566.

Lees meer
Nieuwsbericht: ONBEKEND VOORWERP
06-08-2018

ONBEKEND VOORWERP

In deze editie van ons blad “Puinrecycling” hebben we weer een gevonden voorwerp geplaatst.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Primeur langste zelfsluitende waterkering ter wereld
06-02-2018

Primeur langste zelfsluitende waterkering ter wereld

Overijssels huzarenstukje afgeleverd in vissersdorp Spakenburg

De Overijsselse combinatie Van Heteren Weg -en Waterbouw – Jansen Venneboer heeft de langste zelfsluitende waterkering ter wereld in het vissersdorp Spakenburg gebouwd.

Lees meer
Nieuwsbericht: Twee “R” recycling Groep produceert producten met kwaliteit.
31-01-2018

Twee “R” recycling Groep produceert producten met kwaliteit.

Nagenoeg nooit wordt er gevraagd om kwaliteitscertificaat. Waarschijnlijk komt dat omdat onze klanten blind vertrouwen op onze kwaliteit.

Lees meer
Nieuwsbericht: De Roo zorgt voor snelle en veilige verbinding Emmen-Veendam
29-01-2018

De Roo zorgt voor snelle en veilige verbinding Emmen-Veendam

De kans dat je als automobilist Emmen binnenrijdt via de Rondweg, is groot. De Rondweg –officieel de N391 – vormt de toegangsweg vanaf de N34, uit de richting Coevorden en Zwolle. Daarna is het een van de belangrijkste verkeersaders rond Emmen en bovendien de verbindingsweg naar de N366 richting Ter Apel. Wegenbouwer De Roo uit hetzelfde Emmen heeft in de afgelopen jaren de nodige projecten mogen uitvoeren aan deze route. Een van de meer recente projecten is de ongelijkvloerse kruising bij Ter Apel, maar het eind is nog lang niet in zicht. Projecten bij Erm en Emmerschans zijn al in voorbereiding.

Lees meer
Nieuwsbericht: Gabion verkocht aan Benjamins Natuursteen.
25-01-2018

Gabion verkocht aan Benjamins Natuursteen.

Gabion schanskorven was tot december 2017 een dochteronderneming van Twee R Recycling Groep BV.

Lees meer
Nieuwsbericht: Jong geleerd oud gedaan
22-01-2018

Jong geleerd oud gedaan

Het was een hele tour om er te komen voor Groep 7 van de Fransiscusschool uit Oldenzaal.

Om 11.00  reed de grote bus met leerlingen, docenten en enkele ouders de parkeerplasarts op bij de Twentse Recycling Maatschappij te Hengelo.

Lees meer
Nieuwsbericht: Vario: topmat van kunstgras op fundering van gerecycled beton
14-10-2017

Vario: topmat van kunstgras op fundering van gerecycled beton

Masters in green. Zo noemen de mensen achter Vario zichzelf. Het bedrijf uit Lichtenvoorde is volledig gespecialiseerd in kunstgras. Maar wat heeft kunstgras te maken met puinrecycling? Alles: juist door de producten van Twee “R” Recycling Groep kan Vario een topmat neerleggen zonder eerst hele meters af te moeten graven.

Lees meer
Nieuwsbericht: Recycling Veendam: Oude Hendrik gaat, nieuwe Hendrik komt
03-10-2017

Recycling Veendam: Oude Hendrik gaat, nieuwe Hendrik komt

Het is maandag 15 mei. Voor het pand van de Recycling Maatschappij Veendam staat een witte camper. Met die camper rijdt Hendrik Katuin over twee dagen straks letterlijk zijn pensioen tegemoet. De eerste reis is gepland, richting Noorwegen. Drie, vier, vijf, zes weken: Hendrik Katuin ziet het wel. Er is niets meer dat hem naar huis dwingt. Na 17 jaar zit het er definitief op en maakt de oude Hendrik plaats voor de nieuwe Hendrik.

Lees meer
Nieuwsbericht: ROUWMAAT GROEP EN TWEE “R” RECYCLING GROEP
29-09-2017

ROUWMAAT GROEP EN TWEE “R” RECYCLING GROEP

VERTROUWENSPARTNERS IN DUURZAAM BETON

In de ontwikkeling van ‘groen’ duurzaam geproduceerd beton lopen ze in Twente voorop: Twee “R” Recycling Groep en Rouwmaat Groep. Wat bindt beide bedrijven en wat zijn hun gezamenlijke drijfveren? Een dubbelportret.

Lees meer
Nieuwsbericht: N18 geeft enorme boost aan de regio Twente
14-09-2017

N18 geeft enorme boost aan de regio Twente

Noaber 18. Met recht wordt de aannemerscombinatie die de nieuwe N18 aanlegt tussen Groenlo en Enschede zo genoemd. Ze zorgt immers goed voor het bedrijfsleven in de regio: de aanleg van 27 kilometer lange weg met 26 kunstwerken zorgt voor een enorme boost van de werkgelegenheid in Twente. Grondstoffenleveranciers en asfaltcentrales draaien op volle toeren en ook de Twee “R” Recycling Groep moet alle zeilen bijzetten om het project te voorzien van hydraulisch menggranulaat.

Lees meer
Nieuwsbericht: Germen Hooiveld van BZN
08-09-2017

Germen Hooiveld van BZN

BZN Sloopwerken. Zo staat het op de auto’s van het bedrijf uit het Drentse Tweede Exloërmond, vlakbij Emmen. De meeste mensen zullen dan een bepaald beeld hebben bij zo’n bedrijf. Maar wie het kantoor van BZN binnenloopt, zal moeten erkennen dat dit op geen enkele manier lijkt op een stereotype sloopbedrijf. Geen brekers, geen puin op het erf, geen stof. Niks. Wel geeltjes aan de muur van de vergaderruimte: BZN is waarschijnlijk een van de weinig bedrijven in deze branche die aan LEAN doet. ,,We proberen echt vooruitstrevend te zijn en te werken.”

Lees meer
Nieuwsbericht: Digitalisering inkoopfacturen
04-09-2017

Digitalisering inkoopfacturen

Met ingang van 1 april 2017 zijn we overgestapt op het digitaal verwerken van onze inkoopfacturen.

Lees meer
Nieuwsbericht: Asfaltgranulaat t.o.v. Menggranulaat.
05-04-2017

Asfaltgranulaat t.o.v. Menggranulaat.

→De fundering van een wegverharding is zonder meer van grote betekenis voor de gebruikswaarde en de levensduur van een weg. Geen asfaltwegdek, betonverharding, natuursteenbestrating of klinkerweg zal zich goed gedragen als de fundering te zwak is.←

Lees meer
Nieuwsbericht: Onredelijk lange betaaltermijnen vanaf 1 juli 2017 verboden.
21-03-2017

Onredelijk lange betaaltermijnen vanaf 1 juli 2017 verboden.

34 559                               

Voorstel van wet van de leden Agnes Mulder en Mei Li Vos tot wijziging van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek in verband met het tegengaan van onredelijk lange betaaltermijnen

Lees meer
Nieuwsbericht: Green Deal Duurzaam GWW
03-02-2017

Green Deal Duurzaam GWW

Met een Green Deal spreken de ondertekenaars af langdurig samen te werken aan duurzaamheid. Mede hierdoor nog meer de circulaire economie te bevorderen.  Maar natuurlijk ook om de  klimaatdoelstellingen van Nederland te behalen.

Lees meer
Nieuwsbericht: Betongranulaat mag nu ook worden toegepast in betonnen kunstwerken.
02-02-2017

Betongranulaat mag nu ook worden toegepast in betonnen kunstwerken.

Rijkswaterstaat is nu ook zo ver dat zij in hun ROK ( Richtlijnen Ontwerp Kunstwerken ) hebben beschreven dat ook gecertificeerde, gewassen betongranulaat toe gepast mag worden.

Lees meer
Nieuwsbericht: Karen van Weerden, het opgeruimde gezicht van Recycling Maatschappij Veendam
16-01-2017

Karen van Weerden, het opgeruimde gezicht van Recycling Maatschappij Veendam

Op vrijdag 8 juli zijn Anton Reef en Jan Schuttenbeld op bezoek geweest bij huize van Weerden aan de Langeleegte in Veendam. Daar hebben we samen met partner Jos stil gestaan bij het feit dat Karen 12,5 jaar geleden, om precies te zijn, op 2 januari 2004 bij de RMV in dienst is getreden.

Lees meer
Nieuwsbericht: NL Greenlabel
13-01-2017

NL Greenlabel

NL Greenlabel, opgericht door Nico Wissing (Tuin- en Landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (tv tuinman), heeft tot doel het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Uitbreiding Recycling Maatschappij Groningen, eindelijk!
13-01-2017

Uitbreiding Recycling Maatschappij Groningen, eindelijk!

Na langdurig overleg met de gemeente Groningen zijn we het afgelopen voorjaar eindelijk met elkaar eens geworden en kregen we toestemming om onze locatie aan de Gideonweg in Groningen uit te breidden.Omdat het terrein, waarop de bedoelde uitbreiding zou gaan plaats vinden, een voormalig stortlocatie is, moesten we nog eerst met de afdeling Milieu en Bodemsaneringen van de gemeente Groningen in conclaaf.

Lees meer
Nieuwsbericht: Jeroen Brinks: thuis in Twente
11-01-2017

Jeroen Brinks: thuis in Twente

Je hoort het meteen: de nieuwe bedrijfsleider van de TRM in Hengelo komt niet uit Twente. De Amsterdamse tongval verraadt de komaf. “Almere, daar woon ik ook nog steeds.” Nog wel, want uiteindelijk is het wel de bedoeling dat Brinks een stek zoekt in het oosten van het land. Nu rijdt hij nog dagelijks heen en weer tussen Almere en Hengelo. “Er zijn hier genoeg mensen die mij in een dwangbuisje zouden willen stoppen omdat ik dat doe,” lacht Brinks. Maar hij heeft de dagelijkse rit over voor de baan waarin hij zich gelukkig voelt.

 

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Twee “R” Recycling Groep uniek met FPC 2+ in kwaliteitsnormering
09-01-2017

Twee “R” Recycling Groep uniek met FPC 2+ in kwaliteitsnormering

Als klant van Twee “R” Recyclinggroep wilt u kunnen vertrouwen op een constante kwaliteit van de geleverde producten. Sterker: daar moet u op kunnen vertrouwen.

Twee “R” Recyclinggroep besteedt daarom niet alleen veel aandacht aan de kwaliteit zelf, maar ook aan de noodzakelijke certificeringen van de producten. Zo’n certificaat is immers de borg, een garantie dat wij ons werk goed hebben gedaan en dat u het product optimaal kunt verwerken.

Lees meer
Nieuwsbericht: Wim Ekkelenkamp neemt DRM Emmen mee in passie voor upcycling
23-12-2016

Wim Ekkelenkamp neemt DRM Emmen mee in passie voor upcycling

Hij was toe aan een nieuwe uitdaging.
Wim Ekkelenkamp was sinds 2007 bedrijfsleider bij de TRM in Hengelo, maar in februari van dit jaar maakte hij de overstap naar de DRM in Emmen. “Ik was echt toe aan verandering.”

Lees meer
Nieuwsbericht: Je moet blijven innoveren en onderscheiden
21-12-2016

Je moet blijven innoveren en onderscheiden

Innovatie en duurzaamheid lopen als een rode draad door de geschiedenis van v.d.Bosch Beton in Almelo. De onderneming is al vanaf medio jaren negentig bezig om duurzame alternatieven voor grondstoffen te vinden voor haar producten: tegels, trottoir- banden, bermverharding en stenen. RMA levert inmiddels een dikke tienduizend ton aan betongranulaat.

Lees meer
Nieuwsbericht: Wereldprimeur bij de Twentse Recycling Maatschappij een feit!
19-12-2016

Wereldprimeur bij de Twentse Recycling Maatschappij een feit!

In de vorige uitgave van ons blad “PuinRecycling” schreef ik al dat we bij de TRM zouden gaan investeren in de aller modernste scheidingstechniek. Het gaat hier om een scheidingstechniek welke door middel van 2 hoge resolutiecamera’s het mengpuin op basis van kleur herkent en vervolgens met luchttechniek de gewenste materialen uit de stroom “schiet”.

 

 

Lees meer
Nieuwsbericht: De kogel is door de kerk.
11-11-2016

De kogel is door de kerk.

Bij de Twentse Recycling Maatschappij (TRM) wordt geïnvesteerd in de aller modernste scheidingstechniek.

Lees meer
Nieuwsbericht: Zorgcentrum Borgerhof en aanleunwoningen De Eshof in Borger
10-11-2016

Zorgcentrum Borgerhof en aanleunwoningen De Eshof in Borger

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek heeft de opdracht van woningcorporatie Woonservice om de sloop van het woonzorgcentrum Borgerhof en de aanleunwoningen De Eshof in Borger uit te voeren.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Werk in Roswinkel 19.000 ton Hydraulisch Granulaat
20-10-2016

Werk in Roswinkel 19.000 ton Hydraulisch Granulaat

Roswinkel is een ontginningsdorp, ontstaan in de Middeleeuwen op een zandrug van Westerwolde omringd door het Bourtangermoeras. Het wijkt daarmee af van de omliggende veenkoloniën.

Lees meer
Nieuwsbericht: Aannemer NTP Infra is gestart met de 2e fase van de Groote Markt in Oldenzaal.
22-09-2016

Aannemer NTP Infra is gestart met de 2e fase van de Groote Markt in Oldenzaal.

Aannemer NTP Infra is begonnen met de 2e fase van de herinrichting van de Groote Markt in Oldenzaal. In deze fase wordt voornamelijk de bestrating van de Groote markt vervangen.

 

Lees meer
Nieuwsbericht: 22 september 2016 N - 18 tussen Groenlo en Enschede te vernieuwen.
22-09-2016

22 september 2016 N - 18 tussen Groenlo en Enschede te vernieuwen.

Het consortium dat de weg gaat bouwen luistert naar de naam ‘Noaber18’.

Overheidsdienst
Rijkswaterstaat heeft de bouw van de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede gegunt aan Noaber18.

Lees meer
Nieuwsbericht: Stimulering hergebruik Infra-Beton.
12-07-2016

Stimulering hergebruik Infra-Beton.

Hergebruik beton in SHIB: circulaire visie op betonverwerking.
Recycling: het is de ‘core business’ van de Twee “R” Recycling Groep. Het bedrijf heeft inmiddels jarenlange ervaring met het recyclen van alle soorten puin en heeft een eigen visie ontwikkeld op recycling.

Lees meer
Nieuwsbericht: Daktuin Agaathhof Groningen
11-07-2016

Daktuin Agaathhof Groningen

In december kregen wij de Recycling Maatschappij Veendam de opdracht van van Kessel voor het leveren van Morene Split 2-5 mm en Menggranulaat 4-31,5 mm in big bags…….

 

 

Lees meer
Nieuwsbericht: Ecofalt: Abbink Boekelo Wegenbouw
10-07-2016

Ecofalt: Abbink Boekelo Wegenbouw

Ecofalt: Koud, duurzaam en milieuvriendelijk

Een passie in de wegenbouw, innovatief en expert op het gebied van asfalt. Dat maakt Abbink Boekelo Wegenbouw koploper op het gebied van asfalt. Hun nieuwste product is Ecofalt, het duurzame alternatief voor innovatief asfalt…….

 

 

Lees meer
01-01-2016

Duurzame relaties

Duurzame relaties

Duurzame relaties…

Meteen bij de start van de TRM-puinbreker in 1982 waren de transportmiddelen van Transportmij. H&S Oldenzaal al van de partij, en dat zijn ze sindsdien altijd gebleven. Over duurzame relaties gesproken…

Lees meer
Nieuwsbericht:
01-01-2014

D-Nature

Een oplossing voor Asbestcement, dat is waar D-nature aan werkt. Deze bouwstof is jarenlang toegepast in de bouw, bijvoorbeeld in golfplaten, leidingen of dakleien en dakpannen. Sinds we weten dat asbest een gezondheidsrisico met zich meebrengt, is de toepassing ervan verboden. Veel daken en leidingen moeten worden vervangen en het afval moet veilig worden opgeruimd.

http://www.dnature.nl

Voor meer informatie:

aga.reef@tweerrecyclinggroep.eu

Lees meer
©2016 Twee "R" Recycling Groep B.V.   |   Sitemap   |   INLOGGEN   |   Disclaimer   |   Website gemaakt door Webton