Twee “R” Recycling Groep, de groeve van nu en in de toekomst.

Geachte lezer,

Twee “R” Recycling Groep, de groeve van nu en in de toekomst.

U heeft allen gemerkt dat het afgelopen jaar een prachtig jaar is geweest voor de zonaanbidders. Maar dit prachtige weer heeft ook zo zijn keerzijde. Te weinig neerslag, niet alleen bij ons maar ook in de rest van Europa, met als gevolg dramatisch lage waterstanden in onze rivieren.

Een aantal van onze relaties zijn (deels) afhankelijk van de aanvoer van grondstoffen via deze rivieren en kanalen. Ten gevolge van deze lage waterstanden kunnen zij nu minder grote hoeveelheden per schip laten aanvoeren en kiezen er daarom voor om een deel van de grondstoffen per as te laten aanvoeren. U begrijpt dat dit niet alleen nadelig is voor de kostprijs van het product dat zij maken, maar ook dat de beschikbaarheid van voldoende grondstoffen een stuk lastiger wordt. Daarom schakelen zij steeds meer over om een deel van deze grondstoffen te vervangen door de door onze bedrijven geproduceerde grondstoffen.  Hierbij moet u denken aan betongranulaten in verschillende fracties.

Ons materiaal vervangt nu dus nog meer van het primaire groevemateriaal. Maar is dat voldoende?

In onze optiek en in onze visie niet. Wij streven er naar om al het materiaal wat wij op onze bedrijven innemen zodanig te bewerken dat het weer volledig kan worden ingezet als vervanger van de oorspronkelijke grondstof.

Wij blijven innoveren en ontwikkelen om dit doel te bereiken en zullen u daarover in de toekomst blijven informeren.

Ik wens u niet alleen veel leesplezier, maar ook hele fijne feestdagen.

Anton Reef

Terug naar overzicht
©2016 Twee "R" Recycling Groep B.V.   |   Sitemap   |   INLOGGEN   |   Disclaimer   |   Website gemaakt door Webton