Twee “R” recycling Groep produceert producten met kwaliteit.

Nagenoeg nooit wordt er gevraagd om kwaliteitscertificaat. Waarschijnlijk komt dat omdat onze klanten blind vertrouwen op onze kwaliteit.

Nagenoeg nooit wordt er gevraagd om kwaliteitscertificaat. Waarschijnlijk komt dat omdat onze klanten blind vertrouwen op onze kwaliteit.

Producten

Iedere dag zijn wij bezig in ons eigen laboratorium om daar de productie van al onze vestigingen te controleren. Hier kunnen en mogen wij de eenvoudige onderzoeken zelf uitvoeren. Dagelijks wordt het geproduceerde materiaal onderzocht op samenstelling, korrelverdeling en opbouw, vochtpercentage, etc.

Van deze proeven laten wij ook met enige regelmaat een contra expertise doen door een extern laboratorium. In ons geval door SGS Intron.

Daarnaast zijn er nog een aantal onderzoeken die wij niet zelf mogen uitvoeren.  Wij zijn verplicht om deze door een extern laboratorium te laten doen. Dit zijn onderzoeken en analyses op gebied van uitloging, verbrijzeling en druksterktes. We willen immers zeker weten dat wat we in de bodem brengen ook voldoet aan o.a. het besluit bodemkwaliteit.

Al deze onderzoeken, zowel intern als extern, worden door onze eigen KAM dienst gecoördineerd en bewaakt.

Om aan te kunnen tonen dat we een kwaliteitsproduct produceren en leveren hebben we de nodige certificaten binnen ons bedrijf.

Deze certificaten geven o.a. aan voor welke toepassing het geleverde product geschikt is.

NL BSB Almelo

Er zijn echter verschillende manieren om het product te certificeren. Maar er zijn een paar zaken van wezenlijk belang. Voldoen wij aan uw wensen, voldoen wij aan de nationale richtlijnen en voldoen wij aan de Europese richtlijnen.

Twee “R” Recycling Groep heeft ervoor gekozen om het beste uit de verschillende systemen te gebruiken zonder dat we zaken dubbel gaan doen. Dit betekend immers dat de kostprijs zou worden verhoogd.

Zo beoordelen wij bijvoorbeeld niet een aantal private richtlijnen uit de BRL 2506 deel 1, omdat deze ook middels het FPC 2+ systeem worden beoordeeld.

Eén ding is zeker, u mag blind vertrouwen op onze kwaliteit.

Almelo certificaat

 

Voor vragen over certificering en kwaliteit kunt contact opnemen met onze KAM coördinator, de heer Jan Reuvekamp, hij praat u graag even bij.

Jan Reuvekamp

Jan Reuvekamp

j.reuvekamp@tweerrecyclinggroep.eu

 

 

Jan Schuttenbeld

Terug naar overzicht
©2016 Twee "R" Recycling Groep B.V.   |   Sitemap   |   INLOGGEN   |   Disclaimer   |   Website gemaakt door Webton